Batur'dan önemli Açıklamalar

Teknik Patron Batur, “Mağlubiyetler sonrasında hakkımızda söylenenlere kulak tıkayarak4 maçta 12 puan topladık” dedi


Teknik Patron Batur, “Mağlubiyetler sonrasında hakkımızda söylenenlere kulak tıkayarak4 maçta 12 puan topladık” dedi

SÖYLENTİLERE KULAK TIKADIK

Akçaabat Sebatspor’un tecrübeli teknik Direktörü İsmail Batur, ligin son dört haftasında gelen başarının takımdaki futbolcuların kenetlenmeyle ortaya çıktığını söyledi

Lige Adapte Olamadık
TFF İkinci Futbol Ligi B Kategorisi’nde mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da Teknik Direktör İsmail Batur, son dört maçta alınan 12 puanın takımda büyük bir hava yarattığını söyledi. Sezon başında iyi bir hazırlık kampı yapamadıklarını belirten Batur, “İstediğimiz çalışma ortamını bulamadık. Bu nedenle de tam olarak lige adapte olamadık. İlk üç maçı bu nedenle kaybettik. Daha sonra aramıza transferin son gününde kadromuza Kenan, Mutlu, Okan ve Hakikat’ı katarak gücümüze güz kattık. Art arda alınan 4 galibiyet’ti bu oyuncuların çok büyük emeği var” dedi.

Yarıda Bırakmak Yakışmazdı
Son dört haftada alınan 12 puanla büyük moral bulduklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü İsmail Batur, “Transferlerimizi çok geç yaptık. Bize gelecek olan oyuncuların beklentileri vardı. Bu nedenle ilk üç hafta genç oyuncularla mücadele ettik. İyide oynadık. Ancak sonuca gidemedik. Alınan bu üç mağlubiyet sonrasında ise Kulüp Başkanı Güven Hacısalihoğlu, Asbaşkan Temel Kazancı, Genel Kaptanımız Ethem Gören gibi yöneticilerden büyük destek gördük. Bize üç mağlubiyet aldık diye kaçmak yok dedi. Bize de yarı yolda bırakmak yakışmazdı bu nedenle de görevimizin başında kaldık” diye konuştu

Kötü Futbol Oynamıyorduk
Fortis Türkiye Kupası’nda Araklıspor’u yenerek alınan mağlubiyetlerin üzerine su serptiklerini ifade eden Akçaabat Sebatspor’un Teknik Patronu Batur, “Çünkü futbolcularımın alınan 3 mağlubiyet sonrası morale ihtiyacı vardı. Kupa maçında alınan galibiyet morallerin yerine gelmesini sağladı. Ardından bu moralle ligde Erzurumspor’u yenerek çıkışa geçtik. Mağlubiyetlerde kötü futbol oynamıyorduk. Şansızlık ve tecrübesizlikten 9 puan kaybettik. İnsanlar üç hafta sonra arkamızdan bu takım küme düşer dediler. Biz bu söylentilere kulak tıkayarak bu durumlara geldik” şeklinde konuştu.

Alt Sıralardan Kurtulduk
Son dört haftada futbolcularının olağanüstü bir performans sergilediğini ve 4 maçta 12 puan topladıklarını kaydeden tecrübeli Teknik Direktör Batur, “Bunların hepsi kenetlenme ile oldu. Takımda arkadaşlık ve dostluk üst seviyede. Her futbolcu birbirine saygı duyuyor. Buda başarıyı getiriyor. Şartları önemli değil. Akçaabat Sebatspor’un kötü gidişatına bir son verdik. Alt sıralardan kurtularak adımızı zirveye yazdık. Lider K.Karabükspor ile aramızda 2 puan fark var. Yine 14 puanda olan Çankırı Belediyespor ile bu hafta deplasmanda oynayacağız. Bu maçı kazanarak K.Karabükspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kazanmak İçin Oynayacağız
Çankırı Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak dün sabah Çankırı’ya hareket eden Batur, “İyi bir hafta geçirdik. Futbolcularımız idmanlarını neşeli bir şekilde yaptılar. Çankırı Belediyespor maçına hazırız. Rakibimizden çekinmiyor ve korkmuyoruz. Deplasmanda oynayacağımız bu karşılaşmada en az bir puanla dönmeyi hedefliyoruz. Bunun içinde futbolcularımı hata yapmamaları konusunda gerekli uyarıları yaptım. Onlarda bu maçın önemini biliyorlar. Eğen bir karşılaşmadan galibiyetle ayrılır lider K.Karabükspor mağlup olursa liderlik koltuğuna biz otururuz. Bunun için çok dikkatli oynayacağız” dedi.

Taraftar 12. Adamımız
Sezon başında taraftarlardan gerekli desteği alamadıklarını belirten Batur, “Şimdi yavaş yavaş taraftarlarımız tribündeki yerlerini alıyorlar. Kendilerini teşekkür ederim.Maçta ne kadar çok taraftar olurla futbolcularımız sahada o kadar iyi oynar. Çünkü taraftarlar futbolcuları yapacağı tezahüratta ateşler. Bu da takıma olumlu bir şekilde yansır. Birlik ve beraberlik içerisinde Akçaabat Sebatspor’u daha iyi yerlere getireceğiz. Bunun içinde her maçımızda taraftarlarımızı görmek istiyoruz. 12. adamımız olan taraftarlarımızın desteğiyle sezon sonunda hedefimize ulaşacağız. Bunun içinde var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
HABER/Ergin ZİHNİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Genel Haberleri

Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Edecek
Hüseyin Örs’ten spora destek
TRABZONSPOR SERİYE TAKTI