1923 RUHUNU YAŞATACAĞIZ

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Başkanı Zeki Öztürk:“Hedefimiz PTT 1. Lige yükselmek ve burada Trabzon’da alt yapı misyonunu üstlenmektir” dedi.

DESTEK İSTEDİ

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü başkanı Zeki Öztürk hedeflerinin PTT 1. Lig olduğunu söyledi. Öztürk, taraftarları Pazar günü sahasında oynayacakları Adıyamanspor maçına davet ederek destek olmaları istedi. Öztürk, “Hafta sonu oynanacak olan maçımıza bütün taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

SEBAT YAŞAYACAK

Öztürk, “1923 ruhunu yaşatmak istiyoruz. 1923 kulübümüzün tescil tarihidir. Biz 1923’ün çocukları ve torunlarıyız. Biz 1923’deki dedelerimizin, babalarımızın ruhunu bu gün hayata geçirmeye çalışıyoruz. Biz Sebatımızı hiçbir zaman kapatmayı veya yok etmeyi, onun yerine yeni bir kulüp kurup onu maziye kapatma taraftarı değiliz” diye konuştu.

HEDEFİMİZ PTT 1. LİG

PTT 1. Lig hedefiyle oynayacaklarını belirten Öztürk, “Yeni sezonda bizim hedefimiz PTT 1. Lig.  Amacımız Trabzon’da alt yapı görevi görmek. Yani bugün ki 1461’in yapmaya çalışmış olduğu altyapı görevini üstlenmek. Bu sene çıkabilirsek ki hedefimiz o bir üst guruba ikinci lige çıkmak ikinci ligde PTT 1. Lige çıkacağız diye acelemiz yok” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Genel Haberleri

Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Edecek
Hüseyin Örs’ten spora destek
TRABZONSPOR SERİYE TAKTI