TP'den MHP'ye katıldılar

Akçaabatlı partililer de rozet taktı

Kapatılan Türkiye Partisi’nde görev yapan 27 kişi, dün düzenlenen törenle   MHP’ye katıldı. 5 ilçe başkanı ile çok sayıda ilçe başkan yardımcısının yanısıra belediye başkanının katıldığı törende TP’den geçenlere rozet takıldı. Rozet takma töreninde Akçaabatlı MHP’liler de, partiye yeni katılanlara rozetlerini taktılar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığı, bir süre önce kapatılan Türkiye Partisi’nin teşkilatından bazı isimler için katılım töreni gerçekleştirdi. Kuruculuğunu ve Genel Başkanlığı Abdüllatif Şener’in gerçekleştirdiği ve bir süre önce kapatılan Türkiye Partisi’nin Trabzon teşkilatından 27 kişi MHP’ye katıldı. Partilerinin kapatılmasının ardından MHP’ye katılan 27 kişiye partinin rozeti takılarak, tören düzenlendi.

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan ve İl Genel Meclis Üyesi İsmet Kırali de partiye yeni katılanlara rozet taktılar.

Berkant PARLAK / Akçaabat Ajans

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri

Çankaya'dan Büyükşehir Eleştirisi
AK Parti'de Görev Dağılımı Yapıldı
ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU'NDA
Kalyoncu "Bu Bir Başlangıç"
Hangi Sandıkta Kim Kaç Oy Aldı