MHP'Den Tepki geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, bazı basın yayın organlarında yer alan AK Parti İçe Başkanı Osman Çavuş’un açıklamalarına tepki gösterdi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, bazı basın yayın organlarında yer alan AK Parti İçe Başkanı Osman Çavuş’un açıklamalarına tepki gösterdi.

 

Altuntaş yaptığı açıklamada Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi olan Cemal Baş’ın açıklamalarına karşılık yapılan açıklamalarda partilerinin hedef alındığını ve bunun  hayretle izlendiğini belirterek “AKP ilçe Başkanı Sayın Osman Çavuş’ un meclis üyemiz olan sayın Cemal Başın  şahsi işi ile ilgili vermiş olduğu beyanlardan dolayı Akçaabat Milliyetçi Hareket Partisini hedef aldığı görülmektedir. Şunu söylemek istiyoruz; ülkemizin sosyal ve ekonomik birçok sorunu varken herhangi bir işletme sahibinin işleri ile ilgili vermiş olduğu beyanlardan yola çıkarak siyasi küçük çıkarlar elde etmek uğraşında olunmasını basından hayretle izlemekteyiz. Bu tarz dedikodu mahiyetini geçmeyecek tartışmaları yapmaya Milliyetçi Hareket Partisi olarak zamanımız yoktur.  İktidar Partisinin İlçe Başkanı Sayın Çavuş’un eleştirini yaparken yaparken şahsi duygularına kapılmadan daha sağduyulu olmasını beklerdik.”
 Açıklamada “AKP İlçe Başkanı Sayın Çavuş’un böyle küçük işlerle uğraşmak yerine ülkemizin derin sosyal ve ekonomik sorunları ile ilgili almış olduğu talimatları halkımıza anlatmasının daha yararlı olacağı kanaatindeyiz” denildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri

Çankaya'dan Büyükşehir Eleştirisi
AK Parti'de Görev Dağılımı Yapıldı
ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU'NDA
Kalyoncu "Bu Bir Başlangıç"
Hangi Sandıkta Kim Kaç Oy Aldı