Malkoç Esnafı Dinledi

HAS Parti Milletvekili adaylarından Av. Şeref Malkoç, Ahmet Aktoğan Akçaabat'ta pazar yerlerini ve esnafı ziyaret etti.


Akçaabatlıların ilgisinden memnun olan Malkoç; "Akçaabat'ta Numan Kurtulmuş sevgisi dillerden düşmüyor, tokalaştığımız hemen hemen her vatandaş Numan Kurtulmuş için çok dürüst, bilgili ve temiz bir siyasetçi onu çok seviyoruz bizden biri diyorlar" dedi.

HAS Parti'nin siyasi gruplara dışarıdan rol biçilmesine karşı çıkıp siyaset sahnesinde sadece halkın sesini duyurma iddiasıyla yola çıktığını anlatan Av. Şeref Malkoç, bir esnafın seçimlerle ilgili sorusu üzerine;"Trabzon'u adım adım dolaşan, çok farklı kesimlerle sürekli temas halinde olan bir insan olarak şunu açıkça söylüyorum:Has Parti mayası tutmuştur" dedi.

Akçaabat'ta köy dolmuşlarının olduğu yerde halkla sohbet imkânı bulan HAS Parti Milletvekili adayı Av. Şeref Malkoç iktidarla muhalefete yüklenerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Ak Parti ve CHP arasında bölünmüş bir siyaset algısı var. Kullandıkları ifadeler çok ağır. Her şey halkımızın gözleri önünde cereyan ediyor. Ülkeyi yönetme iddiasında olanların birbirlerine yönelik sözleri, sadece kendilerini değil Türkiye'nin genelini de bağlıyor. Türkiye'de yapısal sorunlar çözümlenmeden dururken, "oynak-kaynak", "Recep Bey-Kemal Efendi" üslubuyla bir kör dövüşü devam ediyor. Birisi çıkıp "merdivenden inemiyorsun" diyor, diğeri kalkıp "sen de beygire binemiyorsun" diye bağırıyor. Birinin ak dediğine diğeri kara diyor ve bunun adına da siyaset diyorlar. HAS Parti olarak bizim anlayışımızdaki siyaset; doğruya doğru yanlışa yanlış demektir, çözüm üretmektir."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri

Çankaya'dan Büyükşehir Eleştirisi
AK Parti'de Görev Dağılımı Yapıldı
ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU'NDA
Kalyoncu "Bu Bir Başlangıç"
Hangi Sandıkta Kim Kaç Oy Aldı