Gençlik Kollarında Kongre

AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi.


AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi AK Parti lokalinde gerçekleştirildi. Kongrede Erdem Birinci 98 oyla 3. kez Akçaabat Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreye AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu,  AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl ve İlçe Gençlik Kolları Üyeleri ve delegeler katıldı.

Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Erdem Birinci Kongrede yaptığı konuşmada, gençlerin içerisinde yer almadığı bir siyasetin toplum için eksiklik olduğunu vurularken şunları söyledi: “Akçaabat İlçe Gençlik Kollarımızın, bugün burada gerçekleştirmiş olduğu kongre, gücümüze daha da güç katacaktır. Akçaabat, Trabzon yarından itibaren AK Parti’nin gençlerini konuşacak. Genel Başkanımızın da dediği gibi ‘Uzun ince bir yoldayız…’ Biz bütün dinamiklerimizle yolumuza devam ediyoruz, yılmadan da devam edeceğiz. AK Parti hizmet sevdalısı bir misyona sahiptir ve bütün icraatlarıyla da bunu açıkça ortaya koymuştur. Türkiye ve Akçaabat için yaptıklarımızdan gurur duyuyoruz. Bugün burada yaşadığımız siyasi coşkunun ülkemiz için berekete dönüşmesini; Akçaabat İlçe Gençlik Kollarımızın 3. Olağan Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri

Çankaya'dan Büyükşehir Eleştirisi
AK Parti'de Görev Dağılımı Yapıldı
ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU'NDA
Kalyoncu "Bu Bir Başlangıç"
Hangi Sandıkta Kim Kaç Oy Aldı