DP İlk Toplantısını Yaptı

Demokrat Parti (DP) ile ANAVATAN Partisi ilçe yöneticileri ve partililer ilk defa bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

31 Ekim tarihi itibari ile birleşme kararı alan Demokrat Parti (DP) ile ANAVATAN Partisi ilçe yöneticileri ve partililer ilk defa bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Eski ANAP, yeni DP binası toplantı salonun da gerçekleşen toplantıya, DP Trabzon İl Başkanı Ahmet Uğur Zihni, DP Akçaabat İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı, ANAP İlçe Başkanı Ali Köroğlu, Partili belediye başkanları ve partililer katıldı.

 

Toplantının açılışında bir konuşma yapan İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı, yıllardır özlene bir tablonun ortaya çıktığını ve bu tabloyla hedefin iktidar olduğunu söyledi. “Bu birleşmenin zamanında yapılamamasının ülkenin başına AKP belası” geldi ifadesini kullanan Kolaylı “Bu birleşmede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geçenlerde yaşamış olduğumuz seçimde bu birlikteliği maalesef yapamadığımızdan dolayı biz DP olarak 4 belediye başkanlığı aldık. Ama zannediyorum Anavatan bir kaç yede aday gösterebildi. Biz bu dağınıklığı sergilemeseydik belki de çok daha fazla başkanlık alabilirdik. Dağılmışlık ve bölünmüşlük AKP diye bir zihniyeti Türkiye’nin başına bela etmiştir. Nerde hakkı vardır % 48 ve 50’ler ile ile benim oyunla birlikte iktidar olmaya. Varmıdır böyle bir şey. Kafasının arkasındaki fikirleri bilmemek mümkün değil” dedi.

Vatandaşın sıkıntıda olduğunu ifade eden Kolaylı “Vatandaş sıkıntıda, gençlik buhranda, çiftçi perişan, dış politikada sıfırız. Dış politikada hiç kimseyle kavga yok, var mı böyle Ermenistan’ın önünü açmak PKK’nın önünü açmak. Nasıl dost ile düşman ile birlikte olmak bu! “ diye konuştu.

AK Parti’nin oyunun % 28-30 larda olduğunu ifade eden Kolaylı, buradaki oyların DP’ye geleceğini de belirtti.

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri

Çankaya'dan Büyükşehir Eleştirisi
AK Parti'de Görev Dağılımı Yapıldı
ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU'NDA
Kalyoncu "Bu Bir Başlangıç"
Hangi Sandıkta Kim Kaç Oy Aldı