Ak parti Miletvekilleri Akçaabat'ta bir araya geldi

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ve Mustafa Cumur Akçabat'ta partiler ile buluştu

BU PARTİYİ TUTAMAZLAR


Adalet ve kalkınma partisi Akçaabat körfez köfte salonunda bir araya geldi.

Bayındırlık ve İskan bakanı M.Nafiz Özak Milletvekili Mustafa Cumur, ve milletvekili adayı
Seçim kararı almadan öncede bir çok sivil toplum kuruluşları ile toplantı yapmıştık.
Biz yaptıklarımızı her gittiğimiz yerde vatandaşlara aktarıyoruz.Ama biz her şeyi doğru yaptık demiyoruz. Yanlış yaparsak ta bizi uyarın biz bundan bozulmayız..Bizim hükümetimizin bir özeliliği 3 ayda bir değil her hafta toplanıyoruz.Her gece Başbakanımız gecenin geç saatlerine kadar bakanlar ve bürokratlar ile toplantı yaparak ülkenin sorunlarına çare arıyor.Bu toplantıların sonucu bu kadar yasa çıkarttık ve ülkemiz bu seviyeye geldi.
Akçaabat ilçesi gibi onursa bir Türkiye’de % 50 den aşağıya düşmeyiz.Bu bir ekip işidir.Burada herkese çok büyük görevler düşüyor.
Özelikle ülkemizde son bir buçuk aydır Ülkemizde bir senaryo ortaya koyulmaya başladı. Bunu hep beraber görüyoruz., partili partisiz kendi oyuna yapılan bu saygısızlığa karşı tepki gösteriyor.İnsanlar benim oyum kutsaldır.buna kimse saygısızlık yapamaz diyor vatandaş. Ülkede evvela demokrasi olası gerekir.Demokrasi ve laiklik birbirine eşittir.Biri olmazsa diğeri olmaz.işte en büyük demokrasi örneği sandıkta gösterecektir.Gelecekte de demokrasi sorunu ülkede olmaz.
79 yılda yapılan kadar yolu 4,5 yılda yaptık…

79 yılda 57 hükümet geldi geçti. Ortalama bir hükümetlere 1,5 yıllık iktidar zamnaı düşmektedir.İşte sadece bizim hükümetimiz bu süreyi 4,5 yıla çıkarmıştır. İktidarımız bu ilkeyi nasıl bir şartta aldığımızı anlatmama gerek yok. Biz cumhuriyetin kurulduğu zamndan buyana bir çok iktidarülkeye birçok yol yapmışlardır.hepsine teşekkür ediyoruz. 79 yılda 610Fakat bizim dönemimizde 61101 km bu iktadar 6606 km daha işlave etti.Bu başarı istikrar ile olmuştur.” Diye konuştu.




Cumur Akçaabat 255 yataklı bir hastane için ihaleye çıkılıyor.

Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Cumur İktidarları döneminde bir çok alanda yatırımların öncüsü olduklarını bunları da yaptıkları icraatlar ile gösterdiklerini söyledi.Cumur Konuşmasına şöyle devam etti. “Akçaabat’ta bulunan karayolları 105. Şube şefliğinin yeri her iktidar döneminde hastane yapılması için girişimlerde bulunulmuş fakat hiçbir ilerleme sağlanamamıştır. Fakat biz burayı Almak için Bakanımızdan gerekli yardımı gördükten sonra hemen buranı hastanen yapılması şartıyla sağlık bakanlığına devrettik.Şimdi orada 255 yataklı bir hastane yapılacak ve bölgede örnek gösterilecek nitelikte olacaktır.Ayrıca eğitimde de bir çok yatırımlar yaptık.şimdide kavaklıdan girip yıldızlıdan sahile inecek bir yol yapma projemiz vardı bunu karayolları ağına aldık.Önümüzdeki sezon bu projeyi hayata geçireceğiz.” dedi. Cumur Akçaabat orta mahalleyi önümüzdeki dönem mutlaka Safranbolu gibi bir turistik mekan haline getireceklerini de söyledi.


Derviş Altuntaş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

Çankaya'dan Büyükşehir Eleştirisi
AK Parti'de Görev Dağılımı Yapıldı
ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU'NDA
Kalyoncu "Bu Bir Başlangıç"
Hangi Sandıkta Kim Kaç Oy Aldı