Önceki gün motosikletiyle giderken ürken yol kenarındaki tavuğun yüzüne doğru sıçraması sonucu dengesini kaybederek düşen ve başına zemine çarpan genç, kaldırıldığı hastanede 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybeden Yaşar Salinin Babasınında motorsiklet üzerinde vurularak üldürüldüğü öğrenildi.
BABASI MOTOSİKLET ÜZERİNDE VURULMUŞTU
Yakınları, Yaşar Sali'nin babası İbrahim Sali'nin, 1995 yılında aynı köy yolunda motosikletle giderken uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldüğünü söylediler.
İbrahim Sali'nin katilinin yakalanamadığını, Yaşar Sali'nin, babasının öldürülmesinin ardından motosiklete merak saldığını ve motosikleti çok sevdiğini anlattılar.
Babayla aynı kader
Önceki gün Motorsikletiyle kaza yaparak ölen Yaşar Sali'nin babasınında motorsiklet üzerinde öldüğü öğrenildi.
İlk yorum yazan siz olun
Haberler Haberleri
Başkan Mumcu “Ankara Ziyaretimiz Trabzon İçin Kazançlı Oldu”