Yönetim Oluşturuluyor

Trabzon İl Genel Meclisi, Şinik'te kurulması planlanan Akçaabat Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yönetim kuruluna seçeceği isimler için Salı günü olağanüstü toplantı yapıyor.

Trabzon İl Genel Meclisi, Şinik'te kurulması planlanan Akçaabat Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yönetim kuruluna seçeceği isimler için Salı günü olağanüstü toplantı yapıyor.

 

Temmuz ayı toplantılarını bitiren ve Ağustos ayını da tatil yaparak geçirmek üzere tatil kararı alan Trabzon İl Genel Meclisi, 22 Temmuz 2008 Salı günü saat 10.00'da olağanüstü toplanıyor. Meclis Başkanı Haydar Revi başkanlığında toplanacak olan İl Genel Meclisi, yüzde 40 payla ortağı olduğu Şinik'te kurulması planlanan Akçaabat OSB'nin 11 kişiden oluşan yönetimine girecek olan 5 meclis üyesini belirlemek üzere oturum gerçekleştirecek.

 

Şinik Belediye Başkanı Ahmet Marufoğlu, İl Genel Meclisi'nin de isimleri bildirmesiyle Akçaabat OSB'nin yönetim kurulunun netleşeceğini belirterek, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü aracılığıyla istimlakta kullanmak üzere 6 trilyon lirayı da Bakanlık'tan talep ettik. Ödenek gelir gelmez istimlak bedellerini ödeyeceğiz" dedi.

 

Öte yandan 11 kişiden oluşan Akçaabat OSB'nin yönetim kurulunda, yüzde 30'ar ortaklığı bulunan Şinik Belediyesi ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan kimlerin gireceği ise belirlendi. Buna göre yönetim kurulunda, Şinik Belediye Başkanı Ahmet Marufoğlu, meclis üyeleri Mustafa Koç ve Ali Birinci, TTSO Başkanı Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Öztürk ve Erkut Çelebi'nin yer alacağı öğrenildi. İl Genel Meclisi'nin belirleyeceği isimler ile yönetim kurulu 11'e tamamlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

1 MAYIS MESAJI
AKÇAABAT RÜZGARI ESTİ
Zehir Tacirlerine Operasyon