Yeniden Refah Kongreye Gidiyor

Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Gökhan Başaran ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Ajans ofisini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Gökhan Başaran ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Ajans ofisini ziyaret etti.


Ziyarette, partinin 12 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Erol Günaydın Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan 3. Olağan İlçe Kongresine davette bulunuldu.


Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal’ın katılımıyla yapılacak kongreye tüm Akçaabatlıların davetli olduğu belirtildi.


“Adalet için geliyoruz; çünkü biz farklıyız!” sloganıyla gerçekleştirilecek kongre öncesinde İlçe Başkanı Başaran, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Korkutan Patlatma
Sebat'tan Galibiyet Serisi