Vakıf'tan Yıldırım'a Ziyaret

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran ve vakıf yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Başkan Yaşar Erbaşaran’a; yönetim kurulu üyeleri Turhan Bektaşoğlu, Adnan Topsakal, Bülent Mumcu ve Baki Eyüboğlu eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Vakfın çalışmaları ve Akçaabatlılar Vakfı’nın toplumsal katkıları üzerine istişarelerde bulunuldu.

Vali Aziz Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının şehre katkısının önemine vurgu yaptı. Başkan Erbaşaran ise, misafirperverliği ve destekleri için Sayın Valimize teşekkür etti.

Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran, Vali Yıldırım'a Akçaabat Tarihinden Sayfalar adlı kitabı hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Akçaabat’ta Pazar Bereketi
Fındıkta Hasat Tarihi Açıklandı
Akçaabat'ta Sanat Zamanı
Meteoroloji Uyardı