Trabzon’un Akçaabat İlçesinin Kireçhane mevkiinde bulunan Türk Telekom’a ait telefon kablolarını çaldığı iddia edilen A. M. K (17) tutuklandı.
Daha öncede aynı yerdeki kabloların çalınması nedeniyle Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun takipleri sonucu yakalanan A.M.K. Akçaabat yapılan kimlik sorgulamasında daha öncede bir çok hırsızlık olaylarından sabıkası olduğu tespit edildi.
Emniyetteki sorgulamasının ardından Akçaabat Adliyesinde nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’ nca tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından kamu malına hırsızlık yoluyla zarar vermek ve kamu hizmetlerini aksatmak suçlamasıyla tutuklanarak Trabzon Cezaevine gönderildi.
Telekom kablosunu çaldı
Kireçhane mevkiinde bulunan Türk Telekom’a ait telefon kablolarını çaldığı iddia edilen A. M.K (17) tutuklandı
Yorum Yap
Yorumlar (1)
{{member_name}}
{{formatted_date}}
{{{comment_content}}}
YanıtlaYükleniyor ...
Yükleme hatalı.
Haberler Haberleri
Şehit Samet Uslu’nun Ailesine Anlamlı Ziyaret
Yeni Otogar İçin İhale Nisan'da
BAŞKAN GENÇ: AKÇAABAT’IMIZA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ ADIM ADIM HAYATA GEÇİRİYORUZ
AK Parti Heyetinden Sağlık Çalışanlarına Tıp Bayramı Ziyareti
Akçaabat’ta 900 Çocuk Tekne Orucu Sevinci Yaşadı