Oy Kullanacaklar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyeleri, partinin il ve ilçe başkanlıklarında Cumhurbaşkanı adaylığı için oy kullanacaklar.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 23 Mart Pazar günü sandık başına gidiliyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyeleri, partinin il ve ilçe başkanlıklarında Cumhurbaşkanı adaylığı için oy kullanacaklar.

İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, tüm CHP üyelerine ve demokrasiye katkı sağlamak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Haydi Akçaabat, haydi Trabzon! Üye ol ya da olma, eşinle, akrabanla, komşunla, arkadaşınla sandığa gel, oyunu ver. Demokrasiye, adalete sahip çık,” ifadelerini kullandı.

Tek aday Ekrem İmamoğlu için gerçekleştirilecek olan bu seçim, Türkiye genelinde CHP il ve ilçe başkanlıklarında yapılacak. Akçaabat’taki oy kullanma işlemi, CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı binasında (Otogar Karşısı, Sebat İş Hanı Kat:4) 23 Mart Pazar günü saat 08:00 ile 17:00 arasında gerçekleşecek.

Demokrasiye katkı sunmak isteyen CHP üyelerinin sandık başına gitmesi bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Haberler Haberleri

Cemil Bektaş’tan Sebat Gençlik’e Tebrik Mesajı
Ekim'den Okul Ziyareti
Yatırımlar Masada
Spor Lisesi Tam Gaz Devam
Akçaabat’ta Turizm Haftası etkinlikleri başlıyor