Hasan Koca Basın Açıklaması Yaptı.

Yeniden Refah Partisi Akçaabat Meclis üyesi Hasan Koca Basın açıklaması yaptı.

Yeniden Refah Partisi Akçaabat Meclis üyesi Hasan Koca Basın açıklaması yaptı.
Koca;
Akçaabat Orta Mahalle’de düzenlenen “Ritim Var” etkinliğinde sergilenen gayri ahlaki sahneleri ve toplumumuzun değerlerine aykırı içeriği şiddetle kınıyorum.
Bu tür organizasyonlar ne kültürdür ne de sanat!

Yine, Trabzon Kültür Yolu Festivali ve önümüzdeki günlerde yapılacağı duyurulan Akçaabat Festivali de milli ve manevi değerlerimizle bağdaşmayan bir anlayışla planlanmaktadır.
Başta İslam âlemi olmak üzere tüm insanlığın büyük zulümlere maruz kaldığı şu günlerde, yanlıştaki ısrarınızdan artık vazgeçmelisiniz.

Orta Mahalle’de düzenlenen “Ritim Var” etkinliğinin içeriğini bilmiyor muydunuz?
Bilmiyorsanız, bu vurdumduymazlık kabul edilemez.
Biliyorsanız, böyle bir organizasyona nasıl ve neden müsaade ettiniz?

Şehitlerimiz sebebiyle bazı tiyatro programlarını erteledik, sözde kültür festivallerine geçici ara verdik. Bu duyarlılıktan ötürü sizleri tebrik ediyorum.
Ancak sadece Gazze’de 50.000’den fazla Müslüman şehit verilmişken, bu gayri ahlaki festivallerin tamamen iptal edilmesi için bundan daha geçerli bir sebep olabilir mi?

Yeniden Refah Partisi olarak;
Milletimizin inancına, örf ve adetlerine aykırı hiçbir programı kabul etmiyor, kültür adı altında toplumumuzu yozlaştıran bu yapay gösterileri reddediyoruz!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

AKÇAABAT'TA TARIMA GÜÇLÜ DESTEK
ELEKTRİK KESİNTİSİ UYARISI
Akçaabat’ta Tartışma Kanlı Bitti