Çolak'tan Eleştirilere Yanıt

Sosyal Medyadaki Çarpıtmalara Muhtar’dan Net Yanıt

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in geçtiğimiz aylarda Akçaabat’ın Adacık Mahallesi’ni ziyaret ederek muhtar ve vatandaşlarla gerçekleştirdiği samimi sohbet, bazı medya organları tarafından çarpıtılarak sosyal medyada yayımlandı.

Mahalle muhtarı Eyüp Çolak, konuyla ilgili açıklamasında, Başkan Genç’in otobüs durağında bekleyen bir vatandaşla yaptığı kısa sohbetin, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsün geçmediği bir güzergâha durak koyduğu ortaya çıktı” şeklinde çarpıtıldığını belirtti.

Çolak, durakla ilgili olarak şunları kaydetti: “Söz konusu durak, Adacık Belediyesi döneminde, mahalle sakinlerimiz ve öğrencilerimizin yağmurdan korunması amacıyla yapılmıştır. Aradan geçen yıllar içinde yıpranan bu durak, Sayın Başkanımızın desteğiyle yenilenmiştir. Kendisine mahallemiz adına teşekkür ederiz.”

Muhtar, Başkan Genç’in ziyaretinin mahalle ihtiyaçlarını yerinde görmek ve talepleri dinlemek amacıyla gerçekleştiğini vurguladı ve otobüs hattı konusundaki talebin iletildiğini belirterek, “Otobüs hattı konusundaki talebimizi de kendisine ilettik ve bu konuda gereğinin yapılacağı sözünü aldık. En kısa sürede bu sözün yerine getirileceğine olan inancımız tamdır.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

BBP Akçaabat'ta Yeni Dönem
AK Parti Sanayi Esnafıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Trabzon Üniversitesi'nden Prof. Dr. Durmuş Ekiz’e Veda
Sebat'ta İsim Değişikliği
Şampiyon Akçaabat Anadolu