CHP Trabzon’dan Ekrem İmamoğlu’na Destek Yürüyüşü
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanlığı, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek yürüyüşü düzenliyor.
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak yaptığı açıklamada, tüm vatandaşları demokrasiye, adalete ve halk iradesine sahip çıkmak için etkinliğe davet etti. Bak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu’na yönelik asılsız suçlamaları reddediyoruz. Bin tane iftira uydursanız da, bin tane tezgâh kursanız da bu millet dimdik ayaktadır. Bu kumpaslar aşılacak, Türkiye pırıl pırıl olacak.”
Yürüyüş, 27 Ekim Pazartesi günü saat 17.00’de Koton önünden başlayacak ve Atatürk Alanı / Meydan Parkı’nda sona erecek. Yürüyüşün ardından basın açıklaması yapılacak.