Altıntepe Resmen Aday

Akçaabat Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi'ne Hüseyin Altıntepe Aday Olduğunu Açıkladı.

 

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 19 Şubat 2012 tarihinde yapılacak olan seçimli genel kurulunda Hüseyin (Ahmet) Altıntepe başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

 

Altıntepe düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıklarken, Akçaabat esnafının zor gününde yanında olması gereken kooperatifin kapalı olmasını içine sindiremediğini belirtti.

Hüseyin Altıntepe “Esnafımızın zor gününde yanında olması gereken kooperatifimizz maalesef işlevini yerine getirememektedir. Yaklaşık 1.5 yıldan beri kapalı olan krediler yüzünden esnafımız mağdur olmaktadır. Yanıbaşımızda Vakfıkebir’deki esnaf arkadaşımız çok uygun koşullarda 75 milyara kadar kredi kullanırken, Akçaabat esnafı bu haktan mahrum bırakılmıştır. Bu mağduriyeti gidermek için aday oldum” dedi.

 

Esnafın karşısına uzun süren çalışma sonucu hazırladıkları projeler ile çıktıklarını belirten Altıntepe “esnaf arkadaşlarımızın yararına birçok projemiz ile adaylığımızı açıklıyoruz. Yapacağımız her çalışmayı ortak akıl ve güç birliği ile yapacağız.   Göreve geldiğimizde ilek hedefimiz resmen açık ancak fiilen kapalı durumda olan kooperatimizi yeniden aktif hale getirmek olacaktır” şeklinde konuştu.

Hüseyin Altıntepe'nin Tanıtım Sayfası İçin Tıklayınız

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Haberler Haberleri