Ali Şentürk Resman Aday

Ali Şentürk, Akçaabat Şoförler Odası seçiminde başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Akçaabat Şoförler Odası’nda üç dönemden beri yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan, bu görevi esnasında da bir ara başkan vekilliği görevini de üstlenen Ali Şentürk, oda başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

 

Aynı zamanda Darıca Denizköşk Mahallesi Muhtarlığı görevini de yürüten Şentürk, sivil toplum örgütlerinde edindiği deneyimlerinin yanı sıra mesleki deneyimlerini de şoför esnafının hizmetine sunma arzusunda olduğunu belirtti.

Yaklaşık olarak 10 yıldan beri Akçaabatlı şoförlerin sorunlarını çözme makamında verdiği uğraşılardan netice alınabilmesi için işin başında olması gerektiğine inandığını ifade eden Ali Şentürk, “Bugüne kadar her sorunuyla yakından ilgilendiğim ve bu sorunlarını çözüme kavuşturmak için çaba harcadığım şoför esnafının sorunlarına vakıfım. Bu sorunların nasıl çözüleceğini de çok iyi biliyorum. Bu konudaki bilgi ve tecrübemi pekiştirecek bir ekibe de sahibim. Şoför esnafının her zaman yanında oldum, bundan sonra da olmaya devam edeceğim.” dedi.

 

Şoförler Odası’nın gerçekleştirdiği toplantıda hâkim olan havayı gördükten sonra adaylığını açıklamada ne kadar haklı olduğunun bir kez daha ispatlandığını da belirten Ali Şentürk, yeni yılın ilk aylarında gerçekleştirilecek olan seçimde şoför esnafının sağduyulu hareket edeceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Haberler Haberleri

AKÇAABAT RÜZGARI ESTİ
Zehir Tacirlerine Operasyon
TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI