Meşeli Estonya’da

1-6 Mart tarihleri arasında projeye dâhil olan Polonya, İspanya ve Macaristan ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirilen 4. etap buluşmasında Meşeli Ortaokulu 3 öğretmen ve 5 öğrenci ile temsil edildi.

Meşeli Ortaokulu’nun koordinatörlüğünü yaptığı 2012-2014 Yılı Avrupa Birliği Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamındaki “Traditional Children Games-Geleneksel Çocuk Oyunları” adlı projenin dördüncü etabı Estonya’da gerçekleştirildi. 1-6 Mart tarihleri arasında projeye dâhil olan Polonya, İspanya ve Macaristan ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirilen 4. etap buluşmasında Meşeli Ortaokulu 3 öğretmen ve 5 öğrenci ile temsil edildi.

1 Mart Cumartesi günü Trabzon’dan saat 07.00’de İstanbul aktarmalı olacak şekilde Estonya’ya hareket eden Okul Müdürü Yusuf Şen, İngilizce Öğretmeni Nuri Gökdurna ve Türkçe Öğretmeni Mürvet Yazıcı ile 7/A Sınıfı öğrencisi Samet Şener, 8/A Sınıfı öğrencileri Damla Şener, Kaan Şener, Ceyda Yıldırım ve İlayda Nur Çolak’tan oluşan Meşeli Ortaokulu kafilesi Estonya’nan başkenti Talin’e indi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Ekim'den Başarı Mesajı
Turizme Taze Kan
Spor Lisesinde Sona Doğru
Motivasyon Konferansı
Akçaabat'ta "Meslekte Bir Gün" Projesi