Sera Gölü Trabzon'un İncisi Olacak

Sera Gölü Trabzon'un İncisi Olacak

Sera Gölü Trabzon'un İncisi Olacak

ORMAN ve Su  İşleri Bakanlığı Müşteşar Yardımcısı Akif Özkaldı ve beraberindeki heyet, bölgeye yapılan 5 muhteşem projeyi inceledi. 1) Değirmendere Vadisi Rekreasyon Projesi son aşamada. 2) Sera Gölü bölgenin incisi olacak. 3) Solaklı Vadisi örnek proje olcak. 4) İyidere Rekreasyon ve Rehabilitasyon  Projesi cazibe merkezi olacak. 5) Aksu Vadisi muhteşem olacak.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı, beraberinde DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu ve DSİ Proje-İnşaat Daire Başkanı Kaya Yıldız ile birlikte, Doğu Karadeniz illerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. DSİ 22 Bölge (Trabzon) Müdürü Mahmut Berber ve Müdür Yardımcısı Dr. Emre Akçalı tarafından karşılanan Özkaldı ve beraberindeki heyet, ilk olarak Değirmendere Vadisi Rekreasyon projesini yerinde inceleyerek, DSİ 22 Bölge Müdürü Mahmut Berber’den bilgi aldı. Proje için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile protokol hazırlandığı ve imza aşamasına gelindiği ifade edildi.

SERA GÖLÜ TRABZON’UN İNCİSİ OLACAK

Daha sonra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret eden Özkaldı ve beraberindeki heyet buradan da Trabzon Sera Gölü’ne geçti. Sera Gölü Tabiat Parkı Peyzaj Uygulama Projesini detaylı olarak inceleyen, Müsteşar Yardımcısı Özkaldı, Projenin tamamlanması ile birlikte Sera Gölü’nün Trabzon’un incisi olacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler