Şenol Güneş'in Açıklamaları

Şenol Güneş'in Açıklamaları

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde sahasında Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, maç sonu açıklamalarda bulundu.

 

Yayıncı kuruluşa konuşan tecrübeli hoca, "Futbol böyle bir oyun. Heyecanı, zevki burada. Her maçta bir takım diğerini yenecekse oynamaya gerek yok. Seyahatlerden, kamplardan gelen oyuncularımın düşünce ve fizik olarak olumsuz etkilenmesi var. Bazı oyuncularımın hazır olmadan oynama durumu vardı. Üstüne 3 gün sonra Şampiyonlar Ligi oynayacağız. Dün bir ter idmanı yaptık o kadar. Rakip hiç gelmeden bir şut attı öne geçti. Buna rağmen demoralize olmadık. Bu da çok önemli bir nokta. Oyuncularım 2 kez geri düştükten sonra oyunu bırakmaması takdir edilir. Ankaragücü sonuçta rakibimiz. Rakipler hiç bir şey yapmasın, biz oynayacağız dersek yanlış. Son dakikada da gol yiyebilirdik. Oyuna baktığımızda daha fazla pozisyon üreten biziz ama iki kez geri düşen yine biziz" dedi.

Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde yapacakları CSKA Moskova maçına değinen Güneş, "Sakatı, sağlamı öyle gideceğiz. Soğukta elimizde gelenin en iyisini yapacağız. İyi bir takımla oynayacağız. Burada zorlandığımız gibi onlarda bizi zorlayabilir. Şu an alınan puanlar geride kaldı. Karşılıklı oynayacağımız iki maçta alacağımız puanlar bizi bir yere taşıyabilir. İlk maçta rakibi aşağıda tutarsak avantajı yakalarız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor