Sen Anlat Karadeniz’e Tepki

Sen Anlat Karadeniz’e Tepki

Sen Anlat Karadeniz’e Tepki

 

 

Ekranlarda fırtınalar estiren Sen Anlat Karadeniz dizisinin Akçaabat’ta çekilen bir sahnesine “Kaldırılsın bu eşkıya dizisi lütfen” şeklinde tepki geldi

 

Çekimleri Trabzon'da devam eden 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin, önceki gün Akçaabat’ta bir okulun bahçesinde çekilen sahnesi vatandaşların tepkisine yol açtı. Tepkisini sosyal medya aracılığıyla dile getiren bir veli, “Kadına şiddetin her karesinde uygulandığı Sen Anlat Karadeniz, hiç yer kalmamış gibi gelmiş Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi önünde çekim yapıyor. Şiddet sahneleri çocukların önünde yapılıyor. Kim izin verdi okul önünde bu sahnelerin çekilmesine? Bizim Karadeniz kültürüne hiç yakışmayan, başkasının karısının, çocuğunun peşinde 30 silahlı adam Karadeniz'de cirit atıyor. Adam vuruyor, kadınlar zırıl zırıl ağlıyor. Hiç bir emniyet gücü yok. Mübarek Teksas sanki. Kaldırılsın bu eşkıya dizisi lütfen” açıklamasında bulundu.

 

Tepki çeken sahneleriyle gündemden düşmeyen dizinin yapımcı ve yönetmeni Osman Sınav, dizideki şiddet sahneleriyle ilgili  "Biz iki tane parmak kırdık, kimsenin boğazını kesmedik, silahla öldürmedik. Bu ülkede çocuklarının gözünün önünde öldürülen kadınlar var; unutmayın" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler