Selçuk'un Menajerinden Açıklama

Selçuk'un Menajerinden Açıklama

Selçuk İnan'ın menajeri Altıparmak açıklama yaptı.


Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren Selçuk İnan'ın geleceği önümüzdeki hafta şekillenecek. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündeminde olan milli futbolcu, yurtdışından da pek çok teklif alıyor.

"Bir hafta sonra önümüzü daha net göreceğiz" diyen Selçuk'un menajeri Batur Altıparmak, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki hafta Selçuk'la ilgili bazı şeyler netleşecek. Şu anda Trabzonspor'la sözleşme yeniler mi yenilemez mi, başka bir takıma gider mi gitmez mi? Bu soruların cevabını önümüzdeki hafta verme şansına sahibiz. Buna göre hamlemizi yapacağız" dedi.

İSMİ GALATASARAY'LA ANILIYOR; HER ŞEYİN HAYIRLISI

Altıparmak, Selçuk'un isminin daha önce Fenerbahçe'yle şu anda ise Galatasaray'la anıldığını belirtirken, "Her şeyin hayırlısı; ama şu an için hiçbir şey yok. Önümüzdeki hafta belli başlı şeyler olabilir. Selçuk'un önceliği, hâla Avrupa. 2 - 3 tane teklif var. Pazartesi günü bunları oturup, konuşacağız. " diye konuştu.

Trabzonspor Yönetimi'nin 1 yıllık yeni sözleşme karşılığında Selçuk'a 2 milyon euro önermeyi planladığı yönündeki soruya ise Batur Altıparmak, "Şu anda bize gelen bir görüşme talebi yok; ancak Trabzonspor'la da oturup konuşabiliriz" diye konuştu.

Selçuk'un yüzde 70 yurt dışı yüzde 30'da yurtiçinde kalacağı, net durumun ise lig bittikten sonra belli olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor