Selamet Derneği Yardıma Koşuyor

Selamet Derneği Yardıma Koşuyor

Selamet Derneği Akçaabat Temsilciliği Akçaabat genelinde topladığı yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

 

Selamet Derneği Akçaabat Temsilciliği Akçaabat genelinde topladığı yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Selamet Derneği Akçaabat yetkilileri, yaptıkları açıklama ile, “fitre, zekat ve bağış verebilecek durumda olan din kardeşlerimizin hayırlarına vesile olmaya çalışıyoruz” denildi.

Yapılan açıklamada “Bu çalışmaları yaparken şunlara çok dikkat ediyoruz.

1-Gerçek ihtiyaç sahiblerine ulaşmaya çalışıyoruz, yani dinen zekat verilecek durumda olmalarina önem gösteriyoruz. 2-Yardım yapılan aileyi ve yardım yapan bağışcıyı ifşa etmemeye özen gösteriyoruz. 3-Bağışcının özellikle isteği üzerine belirttiği şartları taşıyanlara yardımları ulaştırıyoruz. 4- Yardımlarınızı ulastirinca isteğiniz üzerine sizlere geri dönüş yapıyoruz. Bu vesile ile Kıymetli Akçaabatlı hayırseverlerimizi bağış yapmaya davet ediyoruz. Bağış yapmak isteyenler için hesap numaralarımızdan Ad- soyad , telefon ve ilçemizin adını yazarak yapmanız yeterlidir. Hesap numaralarımızdan ttps://selamet.org.tr/hesap-numaralarımızdan üzerinden ulaşabilirsiniz

Şimdiden Ramazan ayının alemi İslama hayırlar getirmesini bu salgından kurtulup Ramazan Bayramını ümmetce kutlamayı Cenab-ı Allah'tan Niyaz ediyoruz.” Denildi.

akcaabat-selamet-dernegi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler