Şehitlerimizin Kimlikleri Açıklandı

Şehitlerimizin Kimlikleri Açıklandı

Şehitlerimizin Kimlikleri Açıklandı

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada ağır yaralanan 16 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Edinilen bilgiye göre, iki gün önce Maçka Köprüyanı mahallesi eski muhtarı Hasan Bülbül'ün evinden ailesi yaylada olduğu sırada evden yiyecek çalındığı ihbarı üzerine bölgeye giden ve terör şüphesi ile bölgede arama tarama faaliyetinde bulunan güvenlik güçleri, 16 yaşındaki evin oğlu Eren Bülbül'ü de yanlarına alarak mahalledeki evin olduğu yere gittiler. Bu sırada güvenlik güçlerinin geldiğini gören terör örgütü mensupları ateş açtı. Açılan ilk ateş sırasında ağır yaralanan ve ambulansla KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Bülbül, burada yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit haberini alan yakınları hastane acil servis önünde fenalık geçirdi.

Olayda yaralana ve kaldırığı hastanede şehit düşen şehit düşen Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in Hatay'ın İskenderun ilçesindeki baba evinde yas var.

Şehidin baba evine görevliler tarafından dev Türk bayrağı asıldı.

Evli ve 2 çocuk babası olan şehit Jandarma Kıdemli Başçavuş Gedik'in (38) Gümüşhane'den geçici görevle Trabzon'a gittiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler