Şehitlerimizi andık

Şehitlerimizi andık

Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü Yıldızlı TOKİ İlkokulu/Ortaokulu tarafından organize edilen bir programla kutlandı.

Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü Yıldızlı TOKİ İlkokulu/Ortaokulu tarafından organize edilen bir programla kutlandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak okulun 7/A Sınıfı öğrencilerinden Alperen Dinç Kur’ân-ı Kerim okudu.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nevin Kolomoç’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından ise 7. sınıf öğrencilerinin hazırladığı Çanakkale Zaferi konulu sunum ilgiyle izlendi.

Melisa Baytar, Ceren Küçük ve Beyzanur Bektaş isimli öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirlerini seslendirdikleri, Hacer Kahveci isimli öğrencinin de aynı konuda yazdığı kompozisyonunu okuduğu program Çanakkale Savaşı Tarihi Sunuları’nın ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen programı Kaymakam Soner Şenel, Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Selçuk, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Mermerci, Nüfus Müdürü Haydar Hotaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Engin Uzun, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Nezir, Malmüdürü Atıf Yüksek, Vergi Dairesi Müdürü Hasan Öztaş, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Türkoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Belediye Meclisi Üyesi Sami Üçüncü, Milli Eğitim Şube Müdürleri Derya Bostan, Hüseyin Demirci ve Muhammet İkinci ile çok sayıda veli de ilgiyle takip etti.

yildizli-toki-protokol.jpg

Resim sergisi de açıldı

Öte yandan Yıldızlı TOKİ İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri Çanakkale Zaferi’ni resimleşirdiler de. Okul öğrencilerinin Görsel Sanatlar Dersi’nde yaptıkları “Çanakkale Zaferi” konulu resim sergisi de okulun salonunda görücüye çıktı. Anma törenine katılan protokol mensupları tarafından da gezilen sergi büyük beğeni topladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler