Şehir Hastanesinde Gelişme

Şehir Hastanesinde Gelişme

Şehir Hastanesinde Gelişme

Trabzon’da 900 yataklı yapılması planlanan Şehir Hastanesi ile ilgili bugünlerde flaş bir gelişme yaşandı. İhalesini Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin aldığı Trabzon Şehir Hastanesinde, Sağlık Bakanlığı, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yer tesliminin yapıldığı öğrenildi.

Yüklenici firma Kalyon İnşaatın, yer tesliminin ardından bölgeye çalışmalara başladığı ifade edildi. Bu çalışmaların ardından ise yakın bir zamanda Şehir Hastanesinin inşaatının temel atımının yapılacağı kaydedildi. 900 yataklı yapılması planlan Şehir Hastanesinin kapalı alanı 265 bin metre kare olacak.

2 YIL SONRA BİTECEK

 Şehir Hastanesinde çalışmaların başlamasıyla ilgili telefonla ulaştığımız AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, “Allah nasip ederse 2 yıl sonra Şehir Hastanesini orada göreceğiz. İlgili firma yer teslimini aldı, önümüzdeki günlerde hastaneyle ilgili tüm paydaşlar bir araya gelerek planlamalarını ayrıca yapacaklar. Şehir ile ilgili planlaması var. Çevresiyle ilgili, alt yapısı, trafik düzenlemesi ile ilgili neler yapılacağı noktasında çalışmalar yapılacak” dedi.

 Hastanenin 900 yataklı olacağını belirten Günnar, “900 yataklı olarak yapılacak. Ama 900 yatak kapasitesi ayrıca kendi içinde olağanüstü durumlarda yükselecek konumdadır” dedi. Günnar, Şehir Hastanesinin bitiminin ardından Trabzon merkezdeki hastanelerin durumunun ne olacağı sorusuna ise, “Onların planlaması zaman içinde gerçekleşecek” diyerek henüz net bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

61saat

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler