Sebatspor Sahaya İndi

Sebatspor Sahaya İndi

Sebatspor Sahaya İndi

Uzun yıllardan beri profesyonel liglerde mücadele ettikten sonra Trabzon 1. Amatör Lig’e kadar gerileyen Akçaabat Sebatspor, amatördeki son yıl olması temennisiyle 2016-2017 Futbol Sezonu’nu açtı.

Kulüp tesislerinde 7 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen açılış töreninde ev sahipliği görevini Kulüp Başkanı Erkan Kaynar üstlenirken, törende eski Trabzon Milletvekili Ali Kemal Başaran, eski Trabzonspor kulübü Yöneticisi Temel Kazancıoğlu ve Arif Özcan gibi spor dünyasının önemli isimleri de yer aldı.

Kulüp teknik heyeti ve sporcularının ilk kez görücüye çıktıkları törende bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Erkan Kaynar, oldukça zor günler geçiren kulüplerinin bu günleri atlatabilmek için harcadığı yoğun çabanın semeresini almaya başladıklarını belirterek, tüm Akçaabatlılar’ı kulüplerine destek vermeye çağırdı.

sebatspor-sezon-acilisi.jpg

sebatspor-yonetim-kurulu.jpg

Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Başkan: Erkan Kaynar, Asbaşkan Ali Sadık, Başkan Vekili: Aslan Güner, Başkan Yardımcıları: İlgi Yılmaz, Erdal Çolak, Ahmet Altuntepe, Salih Durna, Salim Çolak ve Kemal Can, Genel Sekreter: Faik Sivrikaya,  Genel Sekreter Yardımcısı: Yüksel Bulut, Genel Sayman: Gökhan Altuntaş, Basın, Medya ve Halkla İlişkiler: Aydın Özdemir, Futbol Şube Sorumlusu: Seçkin Gümüş, Genel Kaptan: Kadir Çelik, Alt Yapı Sorumlusu: Hakan Akbulut, Reklam ve Dış İlişkiler Sorumlusu: Bülent Mumcu, Stad  ve Taraftar Sorumlusu: Ahmet Seis.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor