Sebatspor Final Yolunda

Sebatspor Final Yolunda

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi’nin düzenlemiş olduğu Veteranlar Futbol Turnuvasında mücadele eden Akçaabat Sebatspor adını yarı finale yazdırdı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi’nin düzenlemiş olduğu Veteranlar Futbol Turnuvasında mücadele eden Akçaabat Sebatspor adını yarı finale yazdırdı.

Bu yıl yedincisi düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında gecen yıl finalde şampiyonluğu Beşikdüzü’ne kaptıran Akçaabat Sebatspor’un emektarları bu yıl hedefe ulaşmak için mücadele ediyorlar. Yavuz selim sahasında oynanan karşılaşmalarda grup müsabakalarında başarılı olan ve adını final grubuna yazdıran Akçaabat’ın emektar futbolcuları çeyrek finale çıkmak için Uzunları yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Kırmızı beyazlıların çeyrek finaldeki rakibi bu akşam oynanacak olan karşılaşmadan sonra belli olacak.  

Çeyrek final müsabakası ise Pazar günü saat 22.30 da Yavuz selim sahasında oynanacak. Akçaabat Sebatspor’un kaptanı Uğur Özkurt Pazar gecesi oynanacak olan karşılaşmada tüm Akçaabatlı sporseverleri Trabzon’a davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor