Sarıtaş TOKİ'ye Çocuk Parkı

Sarıtaş TOKİ'ye Çocuk Parkı

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Sarıtaş Mahallesi TOKİ Konutları içerisinde yapılan çocuk parkının açılışı gerçekleşti.

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Sarıtaş Mahallesi TOKİ Konutları içerisinde yapılan çocuk parkının açılışı gerçekleşti.

Açılışa, Akçaabat Belediye başkanı ve AK Parti Adayı Şefik Türkmen, Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Sarıtaş TOKİ Konutları Yönetim Kurulu Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Sarıtaş TOKİ Konutlarının diğer konutlardan farklı olduğunu ve bizzat takip takip edilerek projelendirildiğini belirtti. Başkan Türkmen “Bu alanda yapılan konutların diğer TOKİ konutlarından farkı vardır. Bu konutların aralarındaki mesafeler çok fazladır. Bunu biz özellikle istedik. Bu alanda yaptığımız imar uygulaması ile buradaki araziler değerlendi. Şimdi müteahhitler bu alanları seçmeye başladı” dedi.

akcaabat-sartas-toki-konutlari-yani-cocuk-parki.jpg

akcaabat-sartas-toki-konutlari-yani-cocuk-parki1.jpg

Açılışı site yönetiminin davetlkisi olarak yaptıklarını ifade eden Başkan Türkmen "Bu parkın açılışını biz yapmıyoruz. Site yönetiminin davetlisi olarak buraya geldik. Bizim bir çok tesisimiz var. Hiçbirine açılış yapmadık. Şimdi Ortamahalle'ye gidin. Çoz güzel tesisler yaptık." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset