Saray Şarküteri Bölgenin Hizmetinde

Saray Şarküteri Bölgenin Hizmetinde

Saray Şarküteri Bölgenin Hizmetinde

Saray Şarküteri Bölgenin Hizmetinde

 

Akçaabatlı genç girişimci Ahmet Haşim Ekici ve  Osman Baş ile birlikte kurdukları Saray Şarküteri Akçaabat’ın hizmetine sunuldu. Akçaabat İnönü Caddesi Ak cami karşısında hizmete başlayan Saray Şarküteri, farklı ihtiyaçları bir araya toplayarak Akçaabatlıların beğenisine sunuldu. Sahipliğini Akçaabat İş adamlarımızdan Ahmet Haşim Ekici ve Osman Baş’ın  yaptığı Saray Şarküteri, yöresel ürünlerin yansıra birçok farklı ürünü bir araya getiriyor.

İşyeri ile ilgili açıklama yapan genç iş adamı Ahmet Haşim Ekici, Saray Şarküteri’de birçok farklı ürünü bir arada bulabileceğiniz bir konsept hazırladıklarını belirtti. Ekici “Yeni açmış olduğumuz şarküterimizde, kasap reyonu, pasta ve tatlı reyonu, yöresel ürünler ve özel hediyelik eşyalar reyonu ile farklı bir kavram yaptık. Aynı çatı altında birçok ürünü bulabileceğiniz Saray şarküteri saray kalitesi ile Akçaabat ve bölge insanının hizmetinde olacak” dedi.

 

Saray Şarküteri’de  yöresel peynir, zeytin, tavuk, turşu, salam, sucuk, sosis, salça, kuru bakliyat ürünleri, baharat çeşitleri, bal, pekmez, reçel, helva çeşitleri, yumurta, zeytinyağı, ev yapımı yoğurt, köme pestil ve  kuru gıda maddeleri de satışı yapılacak.

akcaabat-saray-sarkuteri-acildi.jpgakcaabat-saray-sarkuteri-acildi1.jpgakcaabat-saray-sarkuteri-acildi2.jpgakcaabat-saray-sarkuteri-acildi3.jpgakcaabat-saray-sarkuteri-acildi5.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler