SANDIKÇI ‘DAN MEZBAHANE UYARISI

SANDIKÇI ‘DAN MEZBAHANE UYARISI

SANDIKÇI ‘DAN MEZBAHANE UYARISI

SANDIKCI ‘DAN MEZBAHANE UYARISI

Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Barış SANDIKCI  Çiceklidüz Mahallesi dere yatağında yapımı başlanan Mezbahane ile alakalı uyarılarda bulundu.

SANDIKCI:

İlçemizde yapılan veya yapılacak olan her türlü hizmetten öncelikli olarak bizler memnuniyet duyarız. Mezbahane İlçemizde olmazsa olmazımızdır. Köftesiyle dünyaya nam şalmış Akçaabat’ımıza yakışmayan bir mezbahane vardı. Yapımı başlayan tesis sadece mezbahane değil aynı zamanda bir et kombinesi olacak. Yaklaşık 250 kişinin istihdam sağlayacağı bir tesis olacak. Emeği katkısı olan herkese teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum.

ANCAK

Daha sıcağı sıcağına Giresun ilçelerinde yaşanan sel felaketi bize tekrardan düşünme fırsatı vermektedir.1990 yılında yaşanan felaket önümüzde bir vesika olarak dururken ve bunlardan bir ders almadan yaptım olduya getirmek ne kadar doğru olur.

Ayrıca  yapımı Et Süt Kurumu tarafından yapılan bu tesis Akifer sahasında bulunduğundan ötürü DSİ tarafından uygunluk yazısı alınmış mıdır? İddia ediyorum alınmamıştır.Alınmış ise kamuoyu ile paylaşsınlar da aklımızda sorular ortadan kalksın. Bu saha ilçenin içme suyu kuyularının bulunduğu yerlerdir.Bu alanda kamulaştırma yapılana kadar Şinik organize alanında yapılabilirdi.Alt yapı ve yol çalışması bitmek üzere olan organizeye de canlılık katardı.

Zararın neresinden dönülürse kârdır. Bu uyarılarımızı yetkililerin dikkate alması dileğiyle.28/08/2020

Barış SANDIKCI

YENİDEN REFAH PARTİSİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler