Sanatçıdan Açıklama

Sanatçıdan Açıklama

Sanatçıdan Açıklama

Şarkıcı Derya Uluğ'un 3 Temmuz şike sürecini kumpas olarak değerlendirmesi Trabzonsporlular'ın sert tepkisini çekmiş ve bu gelişme üzerine Akçaabat'taki konseri de iptal edilmişti.

 

Derya Uluğ, 3 Temmuz'un 8. yıl dönümünde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda "3 Temmuz bir kumpastır. Aynı zamanda diriliştir, direniştir. Başta Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, yönetim ve oyuncularımız olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasının hakkı yenmiştir. Unutmadık, unutmayacağız" sözlerini kullanmıştı.

 

AKÇAABAT BELEDİYESİ'NDEN DERYA ULUĞ AÇIKLAMASI

 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim resmi siteden yaptığı açıklamada, "Bu yıl 29.sunu düzenleyecek olduğumuz Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali hazırlıklarımız tamamlandı. Ancak konser verecek sanatçılardan biri “3 Temmuz Süreci” ile ilgili şahsi Twitter hesabından bir açıklama yapmış, bu açıklama halkımızda büyük tepkiye yol açmıştır. Trabzonspor bizim kırmızı çizgimizdir. Ben de iyi bir Trabzonspor taraftarıyım. Sanata saygımız sonsuzdur. Herhangi bir olumsuzluğu mahal vermemek için istişarelerde bulunduk. Açıklamayı yapan sanatçı değiştirilmiştir. Konuyla alakalı gerekli düzenleme yapılacaktır" ifadelerine yer verdi.

sanatci-derya-ulug.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler