Sanat Günleri Başladı

Sanat Günleri Başladı

Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Sanat Günleri kapsamında Erol Tuna sergi salonunda 29. Sergisini Ressam Osman Akbay ile buluşturdu.

Açılışa Akçaabat Kaymakamı Soner ŞENEL, İlçe Milli eğitim  Şube Müdürü Hüseyin Demirci, Akçaabat Belediye Kültür  ve Sosyal İşler Müdürü Turan Bektaşoğlu, Trabzon eski Belediye Başkanı Orhan Karakulluçu , Trabzon Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sebahattin Yazıcı, Trabzonlu akademisyenler ve sanatseverler katıldılar.

Okul Müdürü Ömer Özkurt, Osman AKBAY´ın Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesindeki sergi davetini kabul edip, öğrencilerle bilgi ve tecrübelerini paylaştığı için kendisine teşekkür etti. Açılışa katılan sanatseverlere teşekkür ederek sanatsal faaliyetlerimizin katlanarak devam edeceğini belirtti.

Ressam Osman AKBAY Trabzon´lu olmanın mutluluğu ile açtığı bu serginin ayrı önem taşıdığını ve eserlerinin Trabzonlu sanatseverlerle buluşmasının kendisi için başka heyecan oluşturduğunu ve bu sergini bir veda sergisi olduğunu bundan sonra başka sergi açmayacağını söyledi.

Akçaabat Kaymakamımız Soner ŞENEL Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesinde açılan resim sergilerinden duyduğu memnuniyetini belirtti. Akçaabat´ın sanata ve sanatçıya olan ilgisinin oldukça yoğun olduğunu ve bu anlamda kendileri tarafından her türlü katkının sağlanacağını söyledi.

 Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Erol Tuna Sergi Salonunda 29. su gerçekleştirilen sanat günleri kapsamındaki Osman AKBAY resim sergisi 15 Kasım’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor