Şampiyonlara Ödül Verildi

Şampiyonlara Ödül Verildi

1.Başbakanlık Uluslararası Boks Turnuvasında takım halinde şampiyon olan Boks Milli Takımı antrenörleri ile sporcularından oluşan heyet Gençlik ve Spor İl müdürü Şerif Özgür’ü makamında ziyaret etti.

6-12 Nisan tarihleri arasında Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 30 ülkeden yaklaşık 116 erkek ve bayan sporcunun katıldığı turnuvaya ilgi büyüktü.

Boks Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen turnuvada Türkiye, erkeklerde 4 altın, 4 gümüş ve 2 bronz, bayanlarda ise 4 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı. Türkiye takım halinde turnuva birincisi olurken, Macaristan ikinci ve Rusya da üçüncü sırada yer aldı. Şampiyonada dereceye giren sporculara Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif özgür ile Trabzonspor Basketbol yöneticisi Alper Bektaş tarafından altın ile ödüllendirildi.

Gençlik ve Spor İl müdürü Şerif Özgür 1.Başbakanlık Uluslar boks turnuvasında elde edilen başarının küçümsenemeyecek bir başarı olduğunu belirterek” Olimpiyatlarda sonuca gitmemiz gerekiyor. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. Federasyonumuzla birlikte ortaklaşa çalışıyoruz. Tek yürek tek bilek olacağız “dedi. Milli takım Antrenörleri de toplantıda Ankara’daki turnuvada takım halinde elde ettikleri başarının küçümsenemeyecek başarı olduğunu belirterek tek üzüntülerinin Trabzonspor forması altında boks yapamamakları olduğunu söylediler. Şampiyonada Trabzonlu boksörler den 48 kiloda Ferhat Pehlivan altın,  54 kiloda Furkan Ulaş Memiş Altın, 64 kiloda Yakup Şener Gümüş 69 kiloda Abdülkadir Köroğlu bronz madalya kazanan isim oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor