Şampiyonlara Kupa Töreni

Şampiyonlara Kupa Töreni

Şampiyonlara Kupa Töreni

Türkiye genelinde  üç binden fazla takımın katıldığı futsal müsabakalarında öncelikle 47 takım arasından il birincisi olarak ilçemizi temsil etme hakkını kazanan ardından da finallere yükselerek Türkiye Futsal  Şampiyonluğu’na adını yazdıran Cumhuriyet Ortaokulu için ödül töreni düzenlendi.

Akçaabat sahil park havuzlar alanında düzenlenen ödül törenine Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ahmet Murat Baş, İş adamı Halis Güneş, Cumhuriyet Ortaokulu Okul Müdürü Osman Bozali, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Spor şehri Akçaabat’ı başarılarıyla gururlandıran Cumhuriyet Ortaokulu Futsal Takımı öğrencilerine yapılan törende Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve iş adamı Halis Güneş tarafından kupa ve çeşitli hediyeler verdi.

Ödül töreninde konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim her zaman spora ve sporcuya tam destek olmaya gayret göstereceğini vurgulayarak, “Türkiye Futsal finallerinde 2 İstanbul takımını yenerek Türkiye Şampiyonu olan Akçaabat Cumhuriyet Ortaokulu’nu gönülden kutluyorum. Akçaabat Belediyesi olarak şehrimizdeki spora ve sporculara imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz. Akçaabat Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezimizde azim ve gayretle antrenmanlarını aksatmadan devam ettiren takımımızın başarısı bizi gururlandırdı. Başta Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü ve öğretmenleri olmak üzere öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi.

akcaabat-kupa-toreni.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler