Şampiyonlar Ödüllerini Aldılar

Şampiyonlar Ödüllerini Aldılar

27 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenen Üst Minikler Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular dün İkram Sofrası’nda ödüllendirildi.

27 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenen Üst Minikler Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular dün İkram Sofrası’nda ödüllendirildi.

 

Sporcuların motive etme amacıyla bir araya geldiklerini ifade eden Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Engin Uzun, “Sporcularımıza giderken altın madalyayı alan gelsin benden altınını alsın dedim ve bu gerçek oldu. Bizler çok mutluyuyuz.  Öte yandan ikinci ve üçüncü olan sporcularımıza da hediyelerini verdik.  Bu spor dalında motivasyon çok önemlidir, bizlerde bu spor branşında mücadelemizi verdi” dedi.  

 

Böyle organizasyonların devam edeceğini ifade eden Hekimoğlu Boks Spor Kulübü Başkanı Suat Hekimoğlu,  “Takım halinde şampiyon olduk. Sporcularımızın çok iyi müsabakalar çıkarttı. Artı çocuklarımızın yetiştiren aileleri tebrik ediyorum. Bundan sonrada inanıyorum ki sporcularımız daha başarılı olacaktır.  İnşallah çocuklarımız daha başarılı olacak Trabzon’u temsil edecektir. Bizlerde her zaman onların yanında olarak motive etmek adına her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Dereceye giren sporcular ise şu şekilde;  Altın madalya alanlar Abdullah Karpuz (Yıldızlı Boks Spor Kulübü), Şehzade Saymaz (Bayburt Gençlik Spor Kulübü), Mehmet Aydemir (Hekimoğlu Boks Spor Kulübü), Furkan Bilgin (Çınarlar Boks Spor Kulübü), Ufuk Kuru (Akçaabat Boks Spor Kulübü) ve Emir Büyükdağ (Bayburt Gençlik Spor Kulübü). Dereceye giren diğer sporcular ise, Selimcan Ertem, Gökay Yılmaz, Muhammet Adakul, Ufuk Kuru, Taha Umut Sadıklar ve Hazar Çolak oldu.

boks--odul.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor