Samet Seyis'e Beraat Kararı

Samet Seyis'e Beraat Kararı

Samet Seyis’in, mağduriyetlerini dile getirmek için internetten yayına verdiği videoyla ilgili olarak mahkeme beraat kararı verdi.

Akçaabat’ın Yeni Mahalle’de yaptığı 18 uygulamasının mağdurlarından Samet Seyis’in, mağduriyetlerini dile getirmek için internetten yayına verdiği videoyla ilgili olarak Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in yaptığı suç duyurusu Akçaabat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “kovuşturmaya yer olmadığı” kararıyla reddedildi.

Yayımlanan videoda eli kırık bir çocuğun “Şefik Türkmen’e oy verenlerin benim gibi eli kolu kırılsın” demesi üzerine yapılan suç duyurusuyla ilgili soruşturma evrakını inceleyen Savcılık, “eylemin hakaret, kişilik haklarına saldırı ya da tehdit olarak nitelendirilemeyeceği” kararını verdi.

Karar üzerine gazetemize bir açıklama yapan Samet Seyis, arazilerinde yapılan hukuk dışı imar uygulamasına tepkileri yasal her türlü yoldan eleştirmeyi sürdüreceğini belirterek, “Haklarımızı gasp eden Şefik Türkmen’i artık belediye başkanı olarak görmek istemiyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum