Salihoğlu'nun İLK-SAN' Başarısı

Salihoğlu'nun İLK-SAN' Başarısı

(İLK-SAN) Akçaabat Temsilciliği için seçim yapıldı. Seçimi Türk Eğitim-Sen üyesiSüleyman Salihoğlu açık ara farkla kazandı.

 

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLK-SAN) Akçaabat Temsilciliği için seçim yapıldı.  Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda gerçekleştirilen seçimi Türk Eğitim-Sen üyesi Doğanköy İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Salihoğlu açık ara farkla kazandı.

445 İLKSAN üyesinin oy kulanma hakkı olduğu seçimde 283 üye sandık başına giderken, geçerli sayılan 281 oydan 181'ini alan Süleyman salihoğlu 4 yıllığına İLKSAN İlçe Temsilcisi seçilirken, seçimde aday olan Eğitim Bir-Sen Üyesi Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu Öğretmeni Hüseyin Eyüboğlu'na 69 oy, Eğitim-Sen üyesi Sertkaya İlköğretim Okulu Müdür Yetkili Öğretmeni Bülent Mumcu'ya da 31 oy çıktı.

Oy kullanma işleminde sendikaların Akçaabat temsilcilerinin yanı sıra il yöneticileri de adaylarına destek için Milli Eğitim Salonu'nda hazır bulunurlarken, seçimin olgun bir havada geçmesi ise takdir edildi.

Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Erol Örseloğlu ve Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Kemal Kocaman'ın yanı sıra Türk Eğitim-Sen İl Şube Sekreteri Cevat Şal ve Eğitim Bir-Sen İl Mali Sekreteri Salim Günaydın'ın da nezaret ettikleri seçimde, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Tosun'un başkanlık yaptığı seçim kurulunda Kirazlık İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Tomar ile Kavaklı İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Yusuf Nezor da üye olarak yer aldı.

Seçim sonrasında bir açıklama yapan İLKSAN Akçaabat Temsilcisi Süleyman Salihoğlu, 4 yıldan beri yürüttüğü görev için üye arkadaşlarının bir 4 yıl daha kendisine yetki vermelerinin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

4 yıldır İLKSAN'ın 19 il delegesinden biri olarak da görev yapan Salihoğlu'nun bu göreve de yeniden seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim