Sahiplenecek Yerde  Taş Atıyoruz

Sahiplenecek Yerde Taş Atıyoruz

Akçaabat Sebatspor’un duayen isimleri Vedat Durna ve Ethem Gören Zeki Öztürk’ün uygulamalarından beğeniyle söz ettiler.

Akçaabat Sebatspor’da uzun yıllar futbolcu olarak görev yapan en son Futbol Şube Sorumluluğu yapan Ethem Gören açıklamalarda bulundu. Gören Zeki Öztürk gibi bir spor adamının Sebat adının yaşatılması için hiçbir şeyden çekinmeyeceğini söyledi. Belki bizim eksikliğimizdi kulübü ziyaret etmemek; ama ara dönemlerde Cumhuriyetle yaşıt kulübümüzün yaşadıkları da ortadaydı.

Kulüp binasına girmeden önce bizi eski görüntülerin beklediğini umuyordum. İçeri adım atınca şaşkınlığımı gizleyemedim. Bir kulüp binasında olması gereken ne varsa her şey eksiksizdi. Biraz sonra sayın başkan Zeki Öztürk geldi. Bizimle uzun uzadıya sohbet etti. O sıkışıklığın arasında bu kadar vakit ayırabildi. Kulüp için yaptığı çalışmaları anlattı. Heyecanı ve isteği görülmeye değerdi. Sezon başında Federasyonla yaşanan sıkıntıları, kulübün Sebat ismi, kırmızı-beyaz renklere olan karşı tutumu özetledi. Benim sayın başkandan aldığım izlenim çok farklı ve çok değerliydi.

Sebat adının yaşatılması için hiçbir şeyden çekinmeyeceğini söyledi. Şirketinin isminin Sebat olduğunu Sebat’a bağlılığının hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini yaptıklarıyla şimdi daha yakından anladık. Akçaabat’ın, Trabzon’un Zeki beyi daha yakından tanıması anlaması gerekiyor. Akçaabat’a Selami abi ve onun ardından bir başka Zeki Öztürk gelir mi, çok zor. Kendisi hiçbir şey istemediğini sadece manevi destek istediğini bize aktardı. Maalesef Akçaabat bunu da başaramıyor. Yıllardır biz içindeyken de yaşadık Akçaabat bu kısır döngü ile nereye varabilir. Sayın başkana haksız eleştirilere kulak tıkadığı Akçaabat’ın, kulübün menfaatlerini gözettiği için teşekkür ediyoruz.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor