Saadet'ten Sendikaya Ziyaret

Saadet'ten Sendikaya Ziyaret

Saadet Partisi (S.P.)Akçaabat İlçe Teşkilatı Memur-Sen‘i ziyaret etti.

 

                 Ziyarete, SP Genel İdare Kurulu Üyesi Abdullah Sevim, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Şenel, Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Tombul ve Akçaabat İlçe Başkanı İsmail Şener ve bir grup partili katıldı.

Heyeti, Memur-Sen Akçaabat Başkanı Kemal Kocaman ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

SP GİK üyesi Abdullah Sevim ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplumun ülke gelişiminde ve kalkınmasında etkisinin çok olduğunu belirtti. Sevim “Memur-Sen’in Türkiye’ye kattığı katma değerin farkındayız.  Türkiye gündemini belirleyen bir yapıya sahip olan Memur-Sen’in her zaman yanındayız.  Yapılan sendikal mücadelenin toplumun olmazsa olmazıdır. Sendikalarının resmi ideoloji karşı verdiği mücadeleyi takdir ediyoruz” dedi.  “Bin yıl sürecek” denilen ancak 10 yılda tamamlanan 28 Şubat darbesinin mimarlarının yargılandığı davanın başladığını söyleyen Sevim,  suçluların mutlaka cezalandırılması ve mağdurların mağduriyetinin giderilmesinin gerekliliğine vurgu yaptı.

saadet-partisi-akcaabat-memurseni-ziyaret-etti1.jpg

saadet-partisi-akcaabat-memurseni-ziyaret-etti..jpg

Memur –Sen ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Kocaman yaptığı konuşmada “ülkemizde ve dünyada demokratikleşmenin sağlanması, darbeler ve vesayet rejimlerinin son bulması, temel hak ve hürriyetlerin genişlemesi için mücadele vererek onlarca haksız ve hukuksuz uygulamayı Eğitim-Bir-Sen’in kararlı mücadelesi ve tutumuyla son buldu” dedi. Millet iradesine rağmen getirilen darbe ürünü müfredata son verildiğini ifade eden Kocaman “Sendika olarak, millet iradesine rağmen getirilen darbe ürünü müfredatlı kesintisiz eğitime son verdirerek, dört dörtlük kesintili eğitime geçilmesinde öncü rol üstlendik. Milletimizi ve değerlerini dışlayan, ötekileştiren sistem ve anlayıştan, milletle ve değerleriyle barışık bir sistemin kurulmasının öncülüğünü yaparak, hem ülkemizin hem de milletimizin, gençlerimizin önünü açtık” dedi.

          Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in hizmet sendikacılığüı yağtığını beliten Kemal Kocaman “hizmet sendikacılığı, akademik sendikacılık, toplumsal sendikacılık ve erdemli sendikacılık yaparak milletimizin, kamu görevlilerinin ve eğitim çalışanlarının sorunlarının tek tek çözümüne paydaş olurken, iftira ve hakaret sendikacılığı yapanlar tüm enerjilerini sadece toplu sözleşme döneminde değil, yıl boyunca kazanım üreten konfederasyonumuza ve sendikalarımıza çamur atarak harcadılar. Onlar çamurla oynaşmaya devam ededursun, biz toplumla, kamu görevlileriyle, eğitim çalışanlarıyla olan toplumsal sözleşmemiz gereği hizmet üretmeye, başta üyelerimiz olmak üzere kamu görevlilerine ve emeklilerine kazanımlar üretmeye devam edeceğiz şeklinde konuştu.

Memur Sen Başkanı Kocaman, parti yöneticilerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset