Ravmen Akçaabatlıların hizmetinde

Ravmen Akçaabatlıların hizmetinde

Ravmen Akçaabatlıların hizmetinde

Ravmen Akçaabatlıların hizmetinde

Önde gelen erkek giyim markası olan Ravmen, Akçaabat mağazası görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Akçaabat Hamam Çimeni İş Merkezi 1.katında yapılan açılışa, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Kredi Kooperatif Başkanı İsmail Bulut, Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Banka müdürleri, muhtarlar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat’ın her geçen gün geliştiğini ve buna paralel olarak yeni iş yerlerinin açıldığını ifade etti. Kaymakam Şenel “Akçaabat her geçen gün gelişmektedir. Son dönemde genellikle hizmet sektöründe farklı işyerlerinin açılışını yapıyorduk. Bu sefer kurucusunun Akçaabatlı bir iş adamının yaptığı Ravmen markasının mağazasını açmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu işyeri Akçaabat’ta ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen ise yaptığı konuşmada, mağazanın açıldığı Hamam Çimeni İş Merkezi’nin bölgede belediye tarafından yapılan en büyük iş merkezi olduğunu ifade etti. Türkmen Bu alan daha önce düzgün yapılaşması olmayan bir alandı. Yaptığımız proje ile güzel bir çarşı Akçaabat’ta kazandırmış olduk. Şimdi insanları bu alana çekecek çeşitli girişimlerimiz devam ediyor. Orta kısma turistlerin uğrayıp alışveriş yapacakları bölümler planlıyoruz” dedi.

Yapılan protokol konuşmaların ardından Belediye Başkan Yrdımcısı cevat Birinci’nin yaptığı dua ile kurdele kesilerek açılış yapıldı.

Ravmen markası ve Eliftaş Mağazacılık adıyla  açılan Akçaabat mağazasının sahipliğini Davut ve Hüseyin çakmak yapıyor. 250 metrekare alana sahip mağazada erkek elbise ve spor giyim çeşitlerini bulabilirsiniz. 

Haberin Fotoğrafları için tıklayınız...

ravmenn.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler