"Protestoya rağmen güzel işler yaptı"

"Protestoya rağmen güzel işler yaptı"

Protestoya rağmen güzel işler yaptı

Altıntepe, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Akçaabat’a ne yaptı? diyenlere cevap verdi

Protestoya rağmen güzel işler yaptı

 

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, ‘Trabzon Büyükşehir Belediyesi Akçaabat’a ne yaptı?’ diye soranlara, Başkan Murat Zorluoğlu’nun ilçeye yaptığı hizmetlerden bahsederek cevap verdi. Başkan Zorluoğlu’nun ilçede protesto edilmesine rağmen Akçaabat’a güzel işler yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini söyleyen Başkan Altıntepe, “Milletimiz klavye kahramanı. Çoğu bilmeden yazıyor. Bilmeden yazmak hoş değil. Büyükşehir belediye başkanımıza yaptıkları için teşekkür edilmesini isterdim.” dedi.

ARITMA TESİSİNİ ZORLUOĞLU İPTAL ETTİ

Başkan Zorluoğlu’nun Akçaabat’ı Trabzon’un metropol bir ilçesi olarak gördüğünü ve bu nedenle de Akçaabat’ı önemsediğini kaydeden Altıntepe,  “Murat Zorluoğlu başkanımıza Akçaabat’a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Kendisi de Akçaabat’ı Trabzon’un metropol ilçesi olarak görmesine rağmen Murat Zorluoğlu başkanımız Akçaabat’ta hak etmediği bir protestoya maruz kaldı. Hatırlıyor musunuz Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yıldızlı’ya arıtma tesisi yapacaktı. Ortalığı ayağa kaldırdık. ‘Başka yer bulamıyoruz, bunu buraya yapacağız.’ dediler. Murat Zorluoğlu geldi, ‘Ben Akçaabat’a bu ihaneti yapamam. Akçaabat’taki deniz sahiline arıtma tesisini yapmam. Burası halkın ve milletin olmalı, halk burada denize girmeli’ dedi ve iptal etti onu.” dedi.

ŞANTİYE ALANI REKREASYON ALANI OLDU

Altıntepe, “Osman Nuri Ekim başkanımızla, Büyükşehir Belediyesinin Osmanbaba mahallesinde bulunan şantiye alanıyla ilgili görüşmede bulunmak üzere Başkan Zorluoğlu’nun yanına gittik. Kendisine, ‘Bizim Nihat Ustanın orada bir şantiyemiz var, mezbelelik bir yer. Osmanbaba’da ki yeri bize verin, biz de Nihat Usta’nın oradaki şantiyemizi Osmanbaba’ya alalım. Burası da sahil dekorasyonu altında güzel bir yer olsun.’ dedik. Başkan Zorluoğlu, Osmanbaba’nın oradaki yeri bize verdi. Nihat Usta’nın oradaki şantiye alanı da sahil rekreasyon alanı oldu.” dedi

15 BİN TON ASFALT ALIMI 50 BİN TONA YÜKSELDİ

Altıntepe, “Şu anda Akçaabat’a, Büyükşehir Belediyesinin yatırımları var. Büyükşehir yol ağları var. Bizim millet-külfet dengesinde yol ağında hakkımız yüzde 33’dü ama bize bugüne kadar yüzde 17 geldi. Zorluoğlu geldi, ‘Akçaabat’ın hakkı nedir’ deyip, ‘Yüzde 33’üne ne kadar yol düşüyorsa,  kaç lira yatırım yapılması gerekiyorsa, onu kesin onlara verin’ dedi. Şinik şantiyesinden 15 bin ton asfalt alımını 50 bin tona yükseltti.” şeklinde konuştu. Başkan Zorluoğlu’nun Akçaabat’a yaptığı yatırımların bunlarla sınırlı kalmadığını ifade eden Altıntepe, Büyükşehir Belediyesinin Kavaklı Rahman Camiinin çevresini düzenleyerek

Akçaabat’a yeni bir park-bahçe kazandıracağını, katlı otopark olarak da kullanılabilmesi için salı pazarı yerinin bulunduğu alanın iyileştirme çalışmaları yapacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler