Projeler Görücüye Çıkıyor

Projeler Görücüye Çıkıyor

Projeler Görücüye Çıkıyor

Akbulut "Dersimiz Akçaabat Dersimize İYİ çalıştık"

 

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, Akçaabat Belediyesini yönetecek bilgili ve birikimli bir ekibe sahip olduklarını açıkladı. Bir dönemde Akçaabat’ta önemli değişimlere imza atacaklarının mesajını veren Akbulut “Dersimize çok iyi çalıştık, Akçaabat’ı yönetmeye hazırız.” dedi.

 

Belediye meclis üyesi adayları arasında teknik olarak donanımlı ve farklı alanlarda uzmanlaşmış kişilerin olduğunu vurgulayan Akbulut “Çalışmalarımızı yaparken üniversiteden akademisyenlerden de destek alarak Akçaabat’a en iyisini yapacağız. Doğru proje neyse onu gerçekleştireceğiz. Kaynakları yanlış ve boşa harcamadan yaptığımız yatırımdan üst düzey verim alacağız. Bu bizim en önemli amacımızdır.” diye konuştu.

osman-akbulut-pazaryeri-projesi.jpgosman-akbulut-dersimize-calistik.jpg

MODERN PAZAR YERİ VE OTOPARK

Evliya Çelebi’nin ünlü Seyahatnamesi’ne de konu olan Akçaabat Kadınlar Pazarı’nı iyileştirerek çağdaş bir projeyle yeni bir görüntüye kavuşturacaklarının sözünü veren Akbulut şöyle devam etti: “Çağ dışı bir durumda kalan Kadınlar Pazarı’nın bulunduğu alanla ilgili girişi çağdaş bir pazar yeri ve üzerindeki üç katı otopark olacak şekilde bir projemiz var. Akçaabat’ımız, hem kadınlarımızı kışın soğuğundan, yazın sıcağından koruyacak modern bir pazar yerine hem de otopark sorununa önemli bir çözüm getirecek projeye sahip olacak.”

 

PARTİCİLİK DEĞİL, BELEDİYECİLİK…

Akçaabatlı vatandaşlara seslenen Akbulut “Bana olan inancınızı ve güveninizi sarsmayacağıma, sevginizin hakkını vereceğime söz veriyorum. Akçaabat’a evlât olmaya, ağabey olmaya, kardeş olmaya geliyorum. Hiçbir hemşehrimizi ayrıştırmadan adil bir şekilde ‘particilik değil, belediyecilik için’ hazırız. Hep birlikte Akçaabat’ımızı İYİ bir belediyecilikle tanıştırmaya geliyoruz. Biz gösteri ve reklam yapmaya değil, halkımızın dertlerine dermen olmaya geliyoruz. Hizmet nasıl edilir, halka nasıl davranılır, Akçaabat nasıl hak ettiği yere gelir onu göstermeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler