Polisten Korkan Çocuğa Polislerden Doğum Günü Sürprizi

Polisten Korkan Çocuğa Polislerden Doğum Günü Sürprizi

Polisten Korkan Çocuğa Polislerden Doğum Günü Sürprizi

Polisten Korkan Çocuğa Polislerden Doğum Günü Sürprizi

Akçaabat’ta polislerden korkan 6 yaşındaki çocuğa doğum günü sürprizi yapıldı.

Akçaabat Dürbinar mahallesinde yaşayan 6 yaşındaki Miraç Aydın isimli çocuk, yaklaşık 15 gün önce Corona virüs önlemleri kapsamında 0 - 14 yaş arasındaki çocuklar için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokağa çıkarak oyun oynadı. İzin saatinin dolmasına rağmen sokakta oyun oynamaya devam eden 6 yaşındaki Miraç aydın ve ailesi sokaktan geçen emniyet güçleri tarafından siren çalınarak uyarıldı. Bunun üzerine 6 yaşındaki çocuk her polis siren sesi duyduğunda evin içerisinde korkarak saklanmaya başladı.

Babadan Polisleri Sevdirecek Fikir

Baba Güngör Aydın, 6 yaşındaki çocuğun polisleri sevmesini sağlamak için AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’den yardım istedi. Altıntepe’nin olayı Akçaabat Emniyet Müdürü’ne aktarması üzerine harekete geçen görevli polisler, Miraç Aydın’ın doğum günü olan bugün bir sürpriz yaparak evine motosikletli ekipler giderek ona sürpriz yaptı. Baba Güngör Aydın “Oğlum oynamak için annesiyle sokağa çımıştı. Saati biraz geçince sokaktan geçen polis ekipleri tarafından siren sesiyle eve gitmeleri için uyarıldı. Bu çocukta polislere karşı bir korku oluşturdu. Televizyonda bile siren sesi duysa korkarak saklanıyordu. Bunun üzerine İlçe Başkanından yardım istedim. Bunun üzerine oğlumun doğum gününde ona sürpriz yaparak polisler eve gelerek doğum günü pastası verdiler. Birlikte doğum gününü kutladık. Polis motosikletine bindi. O korkuyu da üzerinde atmış oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Miraç’ı doğum gününde polis motosikletine de bindirerek siren çalmasını da sağladı.

akcaabat-polisten-korkan-cocuk.jpgakcaabat-polisten-korkan-cocuk1.jpgakcaabat-polisten-korkan-cocuk2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler