Polis Haftası Kutlandı

Polis Haftası Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. Yıl dönümü Akçaabat Atatürk Parkı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

 

 

Düzenlenen törene Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Mustafa Selçuk, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Özeren, siyasi parti temsilcileri ve teşkilatları, STK başkanları, iş adamları, emniyet teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Tören; saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından İlçe Emniyet Müdürü Volkan Özeren, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

İlçe Emniyet Müdürü Volkan Özeren günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, “Bugüne kadar huzurun inşası ve asayişin temini konusunda yaptıklarıyla göz dolduran teşkilatımız, bugünden sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle hukukun üstünlüğüne ve insan haklarının evrensel değerlerime bağlı kalarak görev yapmaya devam edecektir. Polis, korkulan değil güvenilen bir güçtür. Bu yüzden olayların önlenmesi, suç işleyenlerin yakalanabilmesinde halkın desteği, vatandaş ve hizmet odaklı görev bilinci ve sorumluluğu ile başarıya ulaşılacağının bilinmesi gerekir. Herkes kendi huzuru ve dolayısı ile toplumun huzuru için polise güvenmeli ve yardım etmelidir. Polisle el ele iç içe olmalıdır. ” İfadelerini kullandı.  

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174.yıl dönümü etkinlikleri Akçaabat Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tebriklerin kabulüyle devam etti.

o1.jpg

o3-001.jpg

o6.jpg

o4-001.jpg

o5-001.jpg

o8.jpg

o2-001.jpg

o7.jpg

o9.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler