Polis Haftası Akçaabat'ta Törenle Kutlandı

Polis Haftası Akçaabat'ta Törenle Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 169. Kuruluş yıldönümü Akçaabat’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Parkı’nda düzenlenen törene, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi,  İlçe Jandarma komutanı Yüz. Mustafa Selçuk, daire amirleri, emniyet mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Akçaabat Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi’nin Atatürk anıtına çelenk sunması ve ardından saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kutlama töreninde, günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Komiser İlker Durmuş yaptı.

İlker Durmuş konuşmasında, Türk Polis tarihinin şan ve şeref ile dolu olduğunu belirtti. Durmuş “Halkın huzuru ve mutluluğunu sağlamak için gece ve gündüz ayırt etmeksizin yapmış olduğu her türlü çalışmaları ile halkın sevgisine ve güvenine mazhar olmuş, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olan Türk Polisimizin 169’uncu yıldönümünü kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. İç ve dış güvenliğimiz adına bedeli mübarek şehitlerimizin tertemiz kanları ile ödenmiş bu cennet vatanımızın ilelebet var olması ve insanımızın huzuru ve mutluluğu için milletimizin peygamber ocağı olarak bağrına bastığı Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, aynı görevi birlikte ifa ettiğimiz kardeş kuruluşumuz jandarma teşkilatımız ve diğer birimleriyle birlikte özverili bir şekilde görev yapan, Türk Polis Teşkilatı’nın 168 yıllı aşan ve şeref ile dolu bir maziyi geride bırakmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

turk-polis-teskilati’nin-169.-kurulus-yildonumu-akcaabat’ta-cesitli-etkinliklerle-kutlandi1..jpg

turk-polis-teskilati’nin-169.-kurulus-yildonumu-akcaabat’ta-cesitli-etkinliklerle-kutlandi2..jpg

turk-polis-teskilati’nin-169.-kurulus-yildonumu-akcaabat’ta-cesitli-etkinliklerle-kutlandi3..jpg

Törenler İlçe Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi’nin makamında tebrikleri kabulü ile sona erdi.

akcaabat-ilker-durmus.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset