Pekdemir'in Konuşması

Pekdemir'in Konuşması

Pekdemir'in Konuşması

Şevki Pekdemir
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü

Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım, Cumhuriyet Başsavcım, Jandarma Bölük Komutanım, değerli daire amirlerimiz, basınımızın güzide mensupları, saygı değer konuklar, kıymetli vatandaşlarımız ve aynı üniformayı giymekten onur duyduğum cefakar meslektaşlarım;

Bugün halkımızın güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve Cumhuriyetimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümünü sizlerle birlikte kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Bugüne kadar huzurun inşaası ve asayişin temini  konusunda yaptıklarıyla göz dolduran teşkilatımız, bugünden sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle hukukun üstünlüğüne ve insan haklarının evrensel değerlerine bağlı kalarak görev yapmaya devam edecektir.

173 yıl süren hizmet aşkımız bundan sonrada sürecek, her ne şekil ve gerekçeyle olursa olsun, milletimizin huzur ve güvenliğini tehdit eden hiçbir harekete asla müsamaha gösterilmeyecektir.

Milletimizin bizlere olan inancı ve muhabbeti devam ettikçe, teşkilatımızın istikrarı, suçla mücadelesi ve hizmet kalitesi artarak devam edecektir.

Azim ve kararlılığımız karşısında suç alev topu olsa sönecek, yürekler milletimizle birlikte attıkça onu top sindiremeyecektir.

Kıymetli Akçaabatlılar;

İlçe Emniyet müdürlüğümüz mevcut personeli ile ilçemizin emniyet ve asayişini tesis etmek, vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için var gücüyle çalışmaya devam etmektedir. Bu vesileyle meslektaşlarıma özverili çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere yerel yönetimimize, sivil toplum örgütlerine ve her daim yanımızda olan halkımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi ve emekli olan meslektaşlarımızı şükranla anıyor, törenimize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, meslektaşlarım  ve fedakar ailelerinin  10 Nisan Polis Gününü canı gönülden kutluyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler