Pala'dan Cezaevinde Konser

Pala'dan Cezaevinde Konser

Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan hükümlü ve tutukluların moral değerlerini yükseltme amacı ile “müzik eğlence ve ödül takdim töreni” düzenlendi.Geceye Pala damgasını vurdu.

Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan hükümlü ve tutukluların moral değerlerini yükseltme amacı ile “müzik eğlence ve ödül takdim töreni” düzenlendi.

Cumhuriyet savcısı Birol Çelik, İzleme Kurulu Üyeleri, Kurum Müdürü  ve 2. Müdürlerin ve ceza evi çalışanlarının katıldığı törende hükümlü ve tutuklular moral depoladı.

Kral Karadeniz ve Kaçkar TV’nin katkıları ile müzik bölümünde Ahmet Kolaylı, Ali Tarhan Hasan Seyis, Gönül Bayrak ve hükümlü Ali Kemal Küçükosmanoğlu söyledikleri birbirinden güzel türküleriyle izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

 

Programda bir sunum yapan folklor ekibi de büyük beğeni topladı. Davetliler ile hükümlü ve tutuklular beraberce kemençe eşliğinde horon oynayarak stres attılar.

Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu olarak bulunan ve Açık Öğretim Fakültesi İşletme bölümü 3. sınıfta okumakta olan Gökhan Akyasan’ın 2008–2009 eğitim öğretim yılında göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı üniversite tarafından kendisine verilen “onur belgesi”yle kurumca hazırlanan teşekkür plaketini Cumhuriyet Savcısı Birol Çelik tarafından kendisine takdim edildi.

 

Kurumda düzenlenen masa tenisi, satranç, dama ve voleybol turnuvalarında birinci olanlara ödülleri izleme kurulu üyeleri tarafından verilirken organizasyonun son bölümünde Kurum Müdürü Nayim Olkan, günün anısına bir buket çiçek sanatçı Gönül Bayrak’a takdim ederek katkılarından dolayı tüm saz ve söz sanatçılarına teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat